Over Ons

Alles begon tijdens de piek van de pandemie, toen de hele wereld in lockdown ging. De maatregelen dwongen ons om van thuis te werken, wat voor velen de grens tussen werk, familie en me-time deed vervagen.

Onze Founder, Matthias, die sterk gelooft in het belang van zelfzorg en meditatie, besefte dat zijn gewoonlijke oplossingen om mentaal afstand te nemen en te kalmeren, niet meer hielpen.

“Ik plande elke dag 20 minuten in om te Pauzeren. Maar op een of andere manier werd ik toch steeds afgeleid. Zelfs wanneer ik mijn ogen sloot louter om te kalmeren, voelde ik me uitgeput.” – Matthias

 

Door de druk van zijn job – en doordat hij papa was geworden in november 2020 – moest hij een manier vinden om die Pauzes van 20 minuten de moeite waard te maken.
Op een dag ontdekte hij acupressuur. En het concept voor Liefmat was geboren.

De ongelooflijke voordelen van acupressuur voor onze geest, ziel en welzijn fascineerden hem. Hoe je in slechts enkele minuten complete relaxatie en stressverlichting bereikt.

“Velen onder ons kennen het belang van een pauze. Maar alles hangt af van hoe je die kostbare tijd invult. Iedereen krijgt 20 minuten, maar niet iedereen voelt de stress onmiddellijk nadien wegebben. Dat is wat Liefmat voor jou doet: fysieke stimulatie.”

 

De missie van Liefmat is om een leider te zijn in de beweging naar algemeen welzijn door de ‘Power van de Pauze’ kracht bij te zetten. 

 “Om de beste ‘jij’ te zijn en om het beste van jezelf te geven, heb je energie en veerkracht nodig. Dit heeft niet alleen een positief effect op jou, maar ook op de mensen rondom jou.”


Ik hoorde deze mantra ergens en het vervat precies waar Liefmat voor staat:
Het leven draait niet om hoe vaak je inademt, maar om hoeveel momenten werkelijk adembenemend zijn.

 

 

Onze Filosofie

Wij geloven sterk in de Power van de Pauze.
Wanneer je besluit je te herbronnen binnen de drukte van het leven.

We luisteren wanneer je vraagt:

“Hoe kan ik mijn volle Potentieel bereiken wanneer ik
elke dag meer stress heb dan me Lief is?”


Terwijl iedereen steeds maar op Play drukt, zien wij het als onze missie om voor de Pauzeknop te gaan.


Geef jezelf toestemming om te Pauzeren, zodat je opnieuw je kracht vindt.
Om op Play te drukken en te winnen.
Om beter te Presteren.
Om je volle Potentieel te benutten.
En om Lief te Leven.

Liefmat, vernoemd naar het Engelse en Nederlandse woord ‘lief’ dat staat voor ‘geliefd’ in beide talen, en tegelijk verwijst naar de natuurlijke, vloeiende aard van een blad aan de tak van een boom.